Zorgverzekering 2019

Wie in Nederland woont of werkt, moet in elk geval een basisverzekering afsluiten. De overheid bepaalt wat door de basisverzekering wordt vergoed. Aanvullende zorgverzekeringen en speciale tandartsverzekeringen dekken de rest. De inhoud van die aanvullende verzekeringen wordt bepaald door zorgverzekeraars.

Veel kosten worden niet door de basisverzekering vergoed, zoals uitgebreide fysiotherapie,orthodontie en tandartskosten voor volwassenen. Daarvoor kunt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten bij uw zorgverzekeraar. Per zorgverzekeraar verschillen de vergoedingen en de premies van zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen. In 2019 blijft het eigen risico € 385,-.

Elke zorgverzekeraar heeft eigen voorwaarden. Het kan zijn dat u bij een andere aanbieder beter af bent. Lees de voorwaarden dus goed voordat u de zorgverzekering afsluit. Wilt u uw verzekering opzeggen, dan kunt u dat doorgeven tot en met 31 december.

Veel mensen uit de regio Alkmaar zitten van oudsher bij Unive zorg. Via Scheltinga & Partners kunt u ook uw zorgverzekering afsluiten. Om een idee te krijgen hebben wij hieronder een aantal premies van de basisverzekering van een aantal verzekeraars voor u op een rij gezet. U ziet dat u op de basisverzekering al gauw een paar Euro per maand kunt besparen. Overstappen is echt niet zo ingewikkeld als het lijkt. Wij hebben de budget varianten niet in de tabel staan omdat deze beperkte dekking hebben. Wij raden de budgetpolis niet aan.

Scheltinga Ohra restitutie€ 116,30
Scheltinga VGZ natura€ 113,69
Nationale Nederlanden restitutie (collectief Scheltinga)€ 119,60
Stad Holland restitutie € 119,25 en eigen risico € 375,- !
Unive Geregeld natura€ 120,95
Unive Vrij restitutie€ 126,00
Menzis natura€ 122,00
Menzis restitutie€ 125,00
ONVZ restitutie€ 129,98
Zilveren Kruis Achmea natura€ 126,95
Zilveren Kruis Achmea restitutie€ 133,75

Via onderstaande link kunt u een berekening maken voor een basisverzekering en/of uitgebreidere dekking van Stad Holland. Via de vergelijkingsmodus is er ook een vergelijking te maken met uw huidige polis. Wilt u een offerte van onze andere aanbieders stuur ons een email en wij maken graag een offerte voor u.
Zelf een verzekering afsluiten: Op deze pagina kunt u zelf online uw verzekering afsluiten. Er is geen sprake van advies door een adviseur, maar van bemiddeling op basis van 'execution only'

Door zelf uw verzekering online af te sluiten via deze reken/aanvraag module, kunt u zelf de premie van zorgverzekeringen berekenen en de verzekering van uw keuze online afsluiten zonder advies van een financieel adviseur. Dit wordt binnen de Wet financieel toezicht (Wft) 'execution only' genoemd.

Bij 'execution only' maak u zelf de keuze voor een verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.

Heeft u vragen over de Wet financieel toezicht of 'execution only'? Neem dan gerust contact met ons op.

Scheltinga & Partners
Nieuwpoortslaan 44
1815 LP Alkmaar
072 - 5152297