Constructiebouwpolis (CAR verzekering)

Tijdens de bouw kan er schade ontstaan. Met een Construction All Risks-verzekering (CAR-verzekering) bent u verzekerd tegen deze schade. Iedereen die bij de bouw betrokken is, is verzekerd: opdrachtgever, bouwdirectie, hoofd- en onderaannemer(s). Architecten, constructeur(s) en adviseurs kunnen ook meeverzekerd worden.

De Aflopende CAR-verzekering

Met de aflopende CAR-verzekering bent u verzekerd voor één bouwproject. Deze CAR-verzekering eindigt als de bouw klaar is. Verzekert u ook de onderhoudstermijn? Dan eindigt de verzekering na afloop van deze termijn.

De Doorlopende CAR-verzekering

De doorlopende CAR-verzekering is voor aannemers en opdrachtgevers die werken aan meer dan één bouwproject per jaar. U hoeft dan niet steeds voor elk project apart een verzekering af te sluiten.

De CAR/AVB-verzekering

De CAR/AVB-verzekering is een combinatie van de doorlopende CAR-verzekering en een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB). Deze verzekering is voor aannemers in de bouw van woningen, kantoren en bedrijfspanden.

De CAR-verzekering verzekert de schade tijdens de bouwactiviteiten. Met de AVB-verzekering bent u ook verzekerd tegen schade die u bij anderen veroorzaakt tijdens de bouw.

De CAR-verzekering is onmisbaar bij iedere bouwactiviteit. Of het nu gaat om de verbouwing van een huis of een bedrijf of dat het gaat om hele grote werken, zoals de aanleg van wegen en viaducten. De (hoofd)aannemer of de opdrachtgever sluit meestal de CAR-verzekering af.

Vraag Scheltinga & Partners naar de mogelijkheden.