Wie zijn wij?

Op de home pagina heeft u reeds kunnen lezen wat wij onze klanten willen bieden op gebied van verzekeren. Wij zijn van mening dat het persoonlijke contact het beste werkt maar willen middels onze site ook de mogelijkheid bieden om zaken rechtstreeks te melden of te regelen. De keuze is aan u als klant van welke mogelijkheid u gebruik wilt maken.

Al zo’n 2000 tevreden klanten voelen zich thuis bij ons kantoor. Ons uitgangspunt is om tijdens kantooruren bereikbaar te zijn zonder dat u minuten lang in de wacht staat. U krijgt dan een collega aan de telefoon die uw vraag of verzoek gelijk kan afhandelen of bij gecompliceerde of uitzoek zaken u zo spoedig mogelijk terugbelt.

Buiten kantoortijden kunt u veel via de website regelen of een verzoek doen om teruggebeld te worden. Voor zeer spoedeisende zaken buiten kantoortijden wordt een apart telefoonnummer genoemd op ons antwoordapparaat. Deze staat dan doorgeschakeld naar een van onze medewerkers die u wellicht verder kan helpen.

Ik heb een tweetal goed opgeleide medewerkers voor u klaarstaan: Jeffrey en Belinda. Deze mensen kunnen u met de meeste zaken direct goed van dienst zijn. Zelf (Elias) doe ik de bezoeken bij klanten thuis of naar keuze bij ons op kantoor.

Wij zijn een no-nonsense kantoor met een betrokkenheid voor de mens en maatschappij. Omdat wij voor een aantal door ons geselecteerde maatschappijen, assuradeuren en banken werken kunnen wij goede verzekeringen aanbieden tegen zeer scherpe premies.

Ook kunnen wij u goed van dienst zijn om al uw verzekeringszaken bij ons kantoor onder te brengen. Gemak voor u en meestal ook nog beter of voordeliger.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij willen graag zaken met u doen. Bel 072-5152297 of vul een terugbelverzoek in op onze contact pagina

Elias, Belinda en Jeffrey.